به گزارش از روابط عمومی سبکبالان عاشق آیین رونمایی از اثر کتابت شده مصحف شریف به نیابت از لشکر خوبان (شهدای مدافع حرم، سلامت، امنیت و جهادگران) امروز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ در مجموعه فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.
سردار زهرایی در این مراسم بیان کرد: اینکه یکسوم از نویسندگان این قرآن از خواهران بودهاند از اتفاقات نیکویی است که در جمهوری اسلامی ایران رخ داده که هم جای تشکر و هم مباهات دارد. ما در دوره آخرالزمان و در محضر قرآن بهعنوان معجزه آخرالزمان هستیم. قرار نیست که دیگر نبی و معجزهای بیاید و ما تمسکمان باید به امر ولایت و کتاب قرآن باشد.
وی ادامه داد: در این دوره جبهه حق در مقابل استکبار به نوک رویارویی خود میرسد و قرار است که همه چیز تمام شود. ما در یک رویارویی همهجانبه در مقابل استکبار هستیم. قرار است همه چیز یک جهت شود و خداوند به ما وعده حق داده است که سرزمین به مستضعفین باز میگردد و حق پیروز میشود.
سردار زهرایی اظهار کرد: هرکدام از جبهههایی که در جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده یک ویژگی خاص دارد و مدافعان سلامت، سرداران و سربازان جدید این جبهه بودند. وقتی این جبهه حق شکل گرفت به جهانیان ثابت شد که مدل رفتاری جبهه مدافعان سلامت در ایران اسلامی با همه دنیا متفاوت است. در جاهای دیگر دنیا از کرونا فرار میکنند مدافعان ما به سمت کرونا حمله میکنند.
علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تبریک روز جهاد دانشگاهی در این مراسم بیان کرد: خیلی خوشحالم که رونمایی از مصحف شریف امروز در شرایطی است که به همت مدافعین سلامت کشور و پاسداشت خون شهدای سلامت شرایط بسیار مطلوبی را ازنظر کنترل بیماری کرونا داریم. دیروز تعداد فوتیها در کشور تنها به سه نفر رسیده است و در مقایسه با روزهای سخت سال گذشته و امسال قدر زحمات همکاران عزیز و کنشگران سفیدپوش عرصه سلامت را در کنترل نسبی کرونا میدانیم.
وی ادامه داد: همه ما امواج طوفنده و خسارتبار کرونا را لمس کردیم که با توجه به واکسیناسیون عمومی امروز دستآوردی سترگ و فضایی مطلوب و امیدوارکننده داریم. امیدواریم که به لطف خداوند این شرایط پیوسته و پایدار باشد.
سیدعلی سرابی قائممقام مرکز طبع و نشر قرآن کریم نیز در این مراسم گفت: چند سالی است که این جریان بسیار میمون و مبارک فرهنگی یعنی کتابت قرآن رواج پیدا کرده است. این حرکت از جهات مختلف موضوعیت دارد و فرصتی برای کاتبان و خوشنویسان است تا ارادتی نسبت به قرآن کریم و اهلبیت (ع) داشته باشند.
وی ادامه داد: این سومین یا چهارمین کتابتی است که به نیابت از شهدا و اهداء به عتبات عالیات انجام میشود که یک جریان فرهنگی باارزش است. این حرکت در راستای تقویت هنر مقدس کتابت قرآن است و رشد خوبی را برای کاتبان ما رقم میزند. متأسفانه در یک سده اخیر نسبت به خط نسخ توجه شایستهای نشده است و مورد بیمهری قرار گرفته. در این دو دهه اخیر تلاش زیادی برای کتابت قرآن کریم و برای اینکه این خط و هنر مقدس به جایگاه خودش بازگردد انجام شده است. در یک دهه اخیر توانستیم جهش بسیار قابل توجهی کنیم که امیدواریم این توفیق مستدام و مستمر باشد.
اسماعیل رهدار مسئول ستاد مردمی کتابت نور در سایه شمسالشموس در این مراسم بیان کرد: برای کتابت این قرآن ۳۰ نفر از کُتّاب نسخنویس کشور تلاش کردند که ۱۱ نفر از این کاتبان خانم هستند. ما از زمان فتحعلیشاه قاجار که دختران او قرآن را کتابت کردند دیگر خوشنویس خانم در این رده تا زمان جمهوری اسلامی نداشتیم که به همت مجموعه دارالکتابه مرکز طبع و نشر توانستیم اساتید بزرگواری چون خانمها عبداللهپور، میبدی، پورشیرازی و بقیه عزیزان را تربیت کنیم و این اتفاق خوشیمن برای بحث کتابت رخ داد.
وی ادامه داد: این قرآن به نیابت از شهدای مدافع حرم تا پیش از شرایط کرونا انجام شده بود که به این بیماری برخوردیم و قرار بود که به حرمین امامین جوادین (ع) در کاظمین تقدیم شود و این موضوع مسکوت ماند و ما نتوانستیم این کار را انجام دهیم.
رهدار افزود: در این قرآن صفحه اول به اسم و نیابت حضرت امام خمینی (ره)، صفحه دوم کل شهدای انقلاب اسلامی، صفحه سوم به نیابت از شهید سردار سلیمانی است و این اتفاق تا صفحه ۷۸۷ ادامه دارد. این اثر بر مبنای قرآن خط استاد نیریزی و تبعیت از خط استاد عثمان طه نشده است. شهدای جهادی حدود ۶۰ نفر هستند که تحت عنوان جهادگران آسمانی و اسامی حدود ۳۰۰ نفر از شهدای مدافع سلامت نیز در این قرآن ذکر شده است.
و در پایان مراسم از دست اندرکاران مجموعه جناب آقای مصطفی حسنیان تقدیر و تشکر بعمل آمد.